větlá tmavá rumělková barva s granátovým okrajem. Komplexní a intenzivní vůně s velkou harmonií mezi tóny zralého červeného ovoce a tóny dlouhého stárnutí. V chuti je pak sametové s intenzivní strukturou, dlouhé, jemné a elegantní.
Toto vynikající a komplexní víno odrůdy Tempranillo pochází z nejstarších vinic. Hroznová šťáva je fermentována s dlouhou macerací 25-30 dnů. Po jednom roce v tanku víno zraje v sklepě 12 až 15 měsíců. Zde dojde k harmonické úpravě mezi charaktery vína a charakteristikou dubu. Poté víno zraje další rok v lahvi, než se dostane na trh.
Doporučujeme podávat k jehněčímu, telecímu i hovězímu masu, španělskému Jamonu a sýru Manchego.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.