Elegantní a zářivá třešňová barva s granátovým okrajem, jasná a intenzivní. Bohaté ovocné aroma kombinuje vůni hroznů s téény vanilky a zralého ovoce, které pochází ze zrání v sudech.
Vyrobeno pouze z odrůdy hroznů Tempranillo vybrané z nejstarších vinic. Po oddělení od stonku jsou hrozny fermentovány a macerovány při teplotě 30 ° C. Po jednom roce v tancích víno zraje sedm až devět měsíců v nových sudech z amerického dubu v jejich "jeskyni" umístěné 12 metrů hluboko, kde jsou podmínky vlhkosti a teploty po celý rok konstantní. Po lahvování vína zrají v lahvi minimálně 6 měsíců, než se dostanou na trh.
Doporučujeme podávat ke grilovaným telecím kotletám, těstovinám s masem, jamonu, foie gras a jakémukoli uzenému sýru.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.