Toto víno prezentuje svou jasnou rubínově červenou barvou s purpurovými odlesky. Aroma připomíná vyzrálé brusinky a maliny spolu s bílým pepřem a květinovými tóny. Pěkně vyrovnané kyseliny a jemné, dobře zakulacené taniny ústí do dlouhého a příjemného konce. Mladé červené víno leželo po dobu sedmi měsíců v barikových sudech z francouzského dubu.
Doporučujeme podávat k pikantním úpravám červených mas, husími a kuřecími játry, kančím a jelením masem.
Doporučená teplota podávání: 18 - 20 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 5 let.
Reserva
Do této řady jsou zařazena vína, která ležela minimálně 6 měsíců v barikových sudech.