Tento Solaris vznikl na PÁLAVĚ, přesněji přímo na území Chráněné krajinné oblasti Pálava, přímo pod úpatím vápencové skály „Martinky“, podle které je pojmenována i viniční trať, na které se vinice nachází. Unikátní vápencové podloží a teplé mikroklima rozvinulo v hroznech neuvěřitelné spektrum buketních látek a vzniklé víno je plné, nádherně aromatické, lahodné a svěží. V chuti a vůni dominuje přezrálé červené jablko a ušlechtilé dřevité tóny.
Doporučujeme podávat k ušlechtilým paštikám, aromatičtějším sýrům, pokrmům z ryb a bílého masa.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Tohoto vína bylo vyrobeno 2 666 lahví.