Shiraz, Nottage Hill, 2017, Hardys, 0.75 l

Shiraz, Nottage Hill, 2017, Hardys, 0.75 l Země původu
Vlastnosti
ID produktu 14335
Země Austrálie
Výrobce Hardys
Odruda Shiraz
Kolekce Nottage Hill
Barva Červené
Cukr Suché
Zařazení Tiché
Ročník 2017
Uzávěr Šroubový uzávěr
195 Kč s DPH
Dostupnost:
Skladem 11 ks
Osobně v Modleticích:
dnes
Osobně v Praze:
dnes po 17:30
Přepravní společností:
pondělí 2.3
Podrobnosti

Suché víno hluboké švestkově fialové barvy s purpurovými odlesky, s aroma zralých borůvek a tmavých třešní v kombinaci s lékořicí. Čokoláda a černý pepř se stopami sladkého vanilkového dubu. Jemné, kulaté víno s plným tělem a bohatou chutí švestek a moruší podpořenou anýzem, vanilkou a hřebíčkem, hladké a dobře integrované s jemnými taniny, vyrovnanou kyselinkou, ušlechtilou délkou těla a příjemným vláčným dozvukem.

Hrozny pro výrobu tohoto vína jsou rozmačkány ve vřetenovém  lisu, následuje fermentace při teplotě 22 - 25 °С a malolaktická fermentace. Zrání probíhá kombinovaně v nerezových tancích a sudech z francouzského a amerického dubu.

Doporučujeme podávat s kachními plátky s fazolemi či pomalu grilovanou zeleninou a všemi typy polotvrdých sýrů.

 

Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.

Zobrazit méněZobrazit více
Alkohol14,0 % obj
Hardys

Zakladateli Thomasu Hardymu bylo pouhých 23 let, když založil tuto vinici na březích řeky Torrens ve městě Adelaide na jihu Austrálie, což je již před více než 150 lety a jejich celosvětová tradice stále přetrvává. Dnes je Hardys australskou vinicí číslo jedna, jejich vína se prodávají ve více než 80 zemích světa a jsou především význačná svými čtyřmi styly rozdělení vín, od stolních až po ultra prémiové. Tyto vína jsou vyráběna v souladu s tradicí zaběhlých postupů v původním vinařství s košíkovými lisy doplněných o moderní nerezové chladící tanky. Výsledkem jsou vína s vynikajícím charakterem, která jsou v souladu s původními ambicemi Thomase Hardyho, vytvořit kvalitní vína, která budou ceněná na trzích celého světa".