Rubínově červená barva s fialovými odlesky. Vůně třešní, malých lesních plodů, kandovaného ovoce. Dále tóny černého pepře, lékořice, kakaa nebo tabáku. Sametově plná chuť, která okamžitě vyplní celá vaše ústa.
Doporučujeme podávat k prvním chodům s lanýži nebo k těstovinám s masovými omáčkami. Dále ke grilovaným masům nebo ke starším sýrům.
Vinifikace: Ručně sbírané hrozny, které se šetrně slisují. První alkoholové kvašení probíhá v nerezových tancích po dobu 10 dnů za přítomnosti přírodních kvasinek. Druhotné kvašení probíhá opět v nerezových sudech, ale přidávají se sušené hrozny odrůdy Cabernet Sauvignon. Toto kvašení trvá 10 dnů.Víno poté zraje v 500 litrových sudech po dobu jednoho roku.
Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné skladovat 3-5 let od lahvování.