Už jako mladé víno to byl Radkův jasný favorit. Omamná vůně kvetoucího bezu a listu černého rybízu vás zaplaví hned po otevření lahve. Po prvním doušku se ale přesunete na čerstvě posečenou louku a hledáte v něm další travnaté, zelené tóny, které můžete v přírodě najít. Víno příjemné, šťavnaté. U tohoto Sauvignonu jednou lahví nic nekončí.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 2 - 4 let od lahvování.
Kolekce Radost
Intenzivní chutě a vůně, co potěší vaše smysly. S vínem totiž můžete cestovat. Stačí, když zavřete oči a vnímáte. Potom si představíte ledacos, třeba mandle v medu z vánočního trhu, citrusové plody z exotických zemí nebo chuť obyčejného chleba z uherskohradišťské pekárny U Jahodů. Pokud hledáte vína se silným charakterem, nechte se unášet řadou Radost.