Intenzivní aromatické víno s vůní broskví a černého rybízu a medovou chutí. Je vínem plným a extraktivním s harmonickou a dlouhou chutí.
Doporučujeme podávat ke skopovému masu, pečené drůbeži nebo sýrům s povrchovou plísní.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Vinařství Maděřič je malé rodinné vinařství, které začalo s pěstováním vína v roce 1993. Vyrobí za rok více než 350 tisíc litrů vína a jeho vinice se rozprostírají na cca 30 hektarech. Firma má své sídlo v obci Moravský Žižkov ve velkopavlovické podoblasti. Vinice jsou umístěny ve dvou viničních tratích- Prechov, Slovenské. Vinařství nabízí široký sortiment kvalitních vín, která by podle slov pana Maděřiče měly vnést do našeho života pohodu a radost.