Sauvignon z ročníku 2020 se Vám představí atraktivní vůní po citrusových plodech a zahradním ovoci. V ústech zaujme svou svěžestí, čistotou a délkou chuťového projevu. Oceníte líbivou příchuť po zelených hruškách, nektarinkách, rynglích či pomelu.
Doporučujeme podávat například k drůbežímu masu nebo rybám. Víno má dobré předpoklady k archivaci.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 6 let od lahvování.
LACERTA VIRIDIS
Vína označená nálepkou „ZELENÁ JEŠTĚRKA“ jsou vyráběna z hroznů z viničních tratí, které jsou současně i teritoriem vzácné a velmi krásné ještěrky zelené. Ještěrka zelená se v České republice vyskytuje pouze v ekologicky čisté krajině.