Skvěle strukturovaná lehčí verze této odrůdy. Ve vůni se projevují bylinkové tóny, v chuti dominuje bílá broskev se svěží kyselinkou.
Doporučujeme podávat k salátům doplněných kozím sýrem.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
Vinařství Mádl Velké Bílovice bylo založeno roku 1992 v obci Velké Bílovice na Moravě velkopavlovické podoblasti. František Mádl zvaný také "Malý vinař" získal titul Vinařství roku 2011. Víno tohoto vinařství je vyráběno v malých šaržích v celkové produkci do 200 tis. lahví. Révu vinnou pěstuje na ploše 15 ha a to co nejvíce ekologicky šetrným způsobem. Vína jsou kvašena a školena v nerezových tancích. Část červených vín zraje v dubových sudech. K nejoblíbenějším samozřejmě patří jeho Rulanda, Frankovka či Veltlínské zelené. Specilalitou jsou i vína zrající v betonu.