Světlá slámová nazelenalá barva. Příjemná vůně s aroma citrusových plodů. Křehká, ovocná, osvěžující chuť tropického ovoce s tóny čerstvě posečené louky. Delší čistý a svěží závěr.
Doporučujeme podávat jako aperitiv, skvělé také k uzeným rybám nebo rybám v omáčce, sushi, sashimi, ke krevetovému salátu nebo k bílým masům.
Ruční sklizeň hroznů, odstopkování a třídění. Studená macerace při teplotě 10 °C po dobu 5 hodin. Lisování v pneumatickém lisu, stabilizace za studena (48 hodin), přidání vybraných kvasinek, kontrolovaná fermentace při teplotě 15 °C po dobu 21 dní.
Alkohol: 12,0 % obj.
Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.