Typická ušlechtilá vůně grapefruitové šťávy je doplněna zřetelným citrusovým aroma. Citrusová chuť je vystupňována příchutí grapefruitové kůry s bylinnými tóny podobnými asparagusu.
Doporučujeme podávat k mořským rybám, kuřecímu masu a plísňovým sýrům.
Alkohol: 13,0 % obj.
Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
V severovýchodní Argentině v provincii Salta v údolí Cafayate v předhůří And se nachází vinařství Michel Torino. Pod něj spadají ještě další značky jako El Esteco nebo Don David. Salta je hned druhou nejvýznamnější vinařskou oblastí po Mendoze. Vinařství Michel Torino bylo založeno v roce 1892. 350 dnů slunečného svitu s chladnými klimatickými podmínkami v kombinaci písečného a kamenitého podloží vinic a dostatkem vody je ideální prostředí pro pěstování vinné révy. Velké teplotní rozdíly v noci a ve dne zpomalují zrání a tím umožňují koncentrovat v hroznech chuť a aroma. Vinice leží ve výšce 1700m n.m a vinná réva je zde ošetřována bez použití chemických prostředků a umělých hnojiv. Při výrobě vína jsou použity nejmodernější technologie při zachování tradičních postupů. Specialitou této oblasti jsou odrůdy Chardonnay, Malbec, Syrah, Merlot a Cabernet Sauvignon.