Spontánně kvašené víno zrálo v sudech z francouzského dubu z oblasti Loiry, která je pro Sauvignon typická a dodávají vínu typický burgundský charakter. Aromatika je velice expresivní s tóny listu a plodu černého rybízu, výrazné minerality s lehkou zelenkavostí a tóny grepové kůry. Chuť je komplexní, velice široká, ovocitá s tóny rybízu, angreštu, doplněná svěží výraznou kyselinou v závěru. Víno komplexně doplňuje stopa dřeva ze sudů. Má obrovský potencionál ke zrání, minimálně 8-10 let.
Doporučujeme podávat ke chřestu s holandskou omáčkou.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci po dobu 8-10 let.