Víno je bohaté na zralé, zaoblené fenoly a dobře se pije i přes vyšší obsah alkoholu. Gagelani má komplexní vůni bobulí, francouzských švestek a černého rybízu, která je doplněna jemnými vanilkovými a karafiátovými tóny. Má příjemnou a plnou chuť, která na jazyku přetrvává i několik hodin. Toto víno odhaluje nejlepší vlastnosti hroznů Saperavi.
Doporučujeme podávat ke grilovaným steakům.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 5 - 8 let od lahvování.
Grusignac je jedním z vinařství združených pod korporací JSC Kindzmarauli jehož historie sahá až do roku 1533, kdy bylo založeno carem Levanem. Tím patří mezi nejstarší vinařství nejen v Gruzii, ale i na světě. Nachází se v nejznámější vinařské oblasti Gruzie - Kachetii. Vinná réva je zde pěstována na jižních svazích Kavkazu při hranicích s Ruskem. Grusignac nabízí širokou nabídku vín, která je vhodné mít po ruce pokaždé, když dostanete chuť na sklenici vína. Díky ideálním podmínkám pro pěstování vína, které v Gruzii panují, máte možnost ochutnat kvalitní vína za velmi příjemnou cenu.