Odrůdové složení: Sangiovese 60% x Syrah 40%
Intenzivní rubínová barva. Vůně je intenzivní a komplexní s ovocnými tóny třešní, ostružin a malin. Chuť je je hladká, pěkně strukturovaná s dlouhým aromatickým závěrem. Víno bylo vyrobeno z pečlivě vybraných hroznů a cca 15% Sangiovese zrálo 6 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Doporučujeme podávat k nejrůznějším jídlům s masem a sýry. Ideální je hovězí steak s pepřem nebo těstoviny s rajčaty a sýrem feta. Víno je velmi dobře pitelné i samostatně :-)
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k delší archivaci.