Hrozny pro výrobu tohoto vína mají původ na vinicích Železná a Liščí vrch. Ve sklepě bylo víno rok školeno v nových malých sudech. Víno se představuje krásnou sytě zlatou barvou. Vůně je kombinací sušeného ovoce a bylinek se znatelným podkresem ušlechtilého dřeva. V chuti je víno mohutné, s hebkou kyselinkou a delší minerální dochutí.
Doporučujeme podávat k zeleninovým jídlům i polévkám, k sladkovodním rybám, ke zrajícím sýrům nebo k jemným paštikám.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Traditional line
V těchto vínech se můžete osobně setkat a poznávat nezaměnitelný charakter odrůd a jednotlivých viničních tratí na Pálavě.