Ryzlink vlašský, Terroir, Výběr z hroznů, 2016, Vinařství Petr Skoupil, 0.75 l

Ryzlink vlašský, Terroir, Výběr z hroznů, 2016, Vinařství Petr Skoupil, 0.75 l
na dotaz na dotaz
Dostupnost:
Na dotaz
Podrobnosti

Ve vůni můžeme cítit limetkovou kůru s medovo ořechovým nádechem, výrazná chuť tropického aroma s jemnou dochutí vlašských oříšků. Víno je vyráběno kryomacerací - je metoda, kdy se rmut (odstopkované a pomleté bobulky hroznů) nechají naležet za velmi nízkých teplot a tím se z nich „vylouhuje“, tedy maceruje řada látek, především aromatické povahy. Skoupilův "Vlašák" zíspravidelně získává mnoho ocenění v ČR i zahraničí.

Doporučujeme podávat ke kuřecímu a krůtímu masu nebo rybám.

 

Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování.

Obec: Velké Bílovice
Trať: Přední hora
Vinice: Zímarky
Alkohol11,5 % obj
Kyseliny6,5 g/l
Zbytkový cukr10 g/l