Ryzlink vlašský, Terroir Club, Pozdní sběr, 2019, Znovín Znojmo, 0.75 l

Ryzlink vlašský, Terroir Club, Pozdní sběr, 2019, Znovín Znojmo, 0.75 l
Země původu
Vlastnosti
ID produktu 16541
Oblast Morava
Podoblast Znojemská
Výrobce Znovín Znojmo
Kategorie Výběr z hroznů
Kolekce Terroir Club
Barva Bílé
Cukr Polosuché
Zařazení Tiché
Ročník 2017
Šarže 7319
Uzávěr Korkový uzávěr
290 Kč s DPH
Dostupnost:
Skladem 26 ks
Osobně v Modleticích:
pondělí 28.6
Osobně v Praze:
pondělí 28.6 po 17:30
Přepravní společností:
úterý 29.6
Podrobnosti

Ochutnejte další z krásných šarží Ryzlinku vlašského z vinice Šobes tentokrát z ročníku 2019. Bohatá vůně navnadí k prvnímu doušku, který Vás jistě nezklame. Víno osloví zejména milovníky suchých, bohatých až dravých vín. V chuti dominuje svěží kyselina, jemná minerálnost a příjemná příchuť po citrusových plodech a letním jablku.

Doporučujeme podávat například k vepřovému masu, sýru nebo těstovinám. Víno má velmi dobré předpoklady k archivaci.

Ocenění:

  • Terravino Izrael 2020 - zlatá medaile

 

Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 6 - 8 let.

Zobrazit méněZobrazit více
Obec: Božice
Trať: Stará hora
Alkohol12,5 % obj
Kyseliny6,5 g/l
Zbytkový cukr12,5 g/l
Bezcukernatý extrakt24,2 g/l
Znovín Znojmo

Znovín Znojmo, a.s. se sídlem v Šatově je vinařství, které při výrobě vína snoubí tradici s novými technologiemi. Svou velikostí se řadí mezi střední vinařství. Denně prodá 17 tisíc lahví a z celkového množství vína, které se prodá v České republice patří Znovínu Znojmo 3,5 procenta. Společnost Znovín Znojmo se řídí heslem nezklamat zákazníka, nabízí široký sortiment vín a daří se jí udržovat stabilní kvalitu vín. Vinařství dává důraz na terroir, uvědomuje si v jak dokonalém prostředí se nacházejí jejich vinice, odkud pocházejí hrozny a vína z nich jsou unikátní a elegantní. Neexistuje téměř žádná významná výstava vín, kde by vína ze Znovína Znojmo nebodovala. Vinařství může být hrdé na své výsledky, ale přijímá je s pokorou a ví, že je stále co zlepšovat.