Víno barvy poledního slunce Vás jistě oslní. Ve vůni najdete oříšky ve spojení s medem. V chuti potom najdete šťavnatost mladého vína s lehkou minerální strukturou.
Doporučená teplota podávání: 9 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
Vína, která jsou novým svěžím větrem ve vinařství Mikrosvín. Jsou to vína jakostní, určená do gastronomie, ale i k běžným příležitostem všedního dne. Jako všechna vína z vinařství Mikrosvín Mikulov nesou hrdě rys jedinečného terroir Pálavských vrchů. Víno svěží, lehké a přitom plné a vyvážené.
Mikrosvín Mikulov a.s. patří k nejvýznačnjším moravským vinařstvím. 220 hektarů vlastních vinice se nachází v srdci Chráněné krajinné oblasti a biosférické rezervace Pálava a přilehlých Dunajovických vrších. Filozofie pěstování révy vinné je založená na malém zatížení keřů a šetrném přístupu k přírodě s maximálním omezením chemických vstupů. „Víno se rodí ve vinici“. Vše začíná a končí ve vinici. Stěžejní odrůdou vinařství je Ryzlink vlašský. Tato vína se skvěle párují s gastronomií a najdetede je v řadě luxusních restaurací.