Hrozny pocházejí z vinice s regulovanou sklizní. Fermentace probíhala ve víceletých 600-800 litrových sudech z francouzského dubu. Buket přezrálého až sušeného žlutomasého peckového ovoce doprovází charakteristické tóny. V chuti je víno plné, kořenité s pikantními kyselinami a opulentním glycerinovým závěrem.
Doporučujeme podávat k blanšírovaným ústřicím, grilovanému kozímu sýru v krustě z kukuřičných lupínků a rizotu s dýňovým krémem, plátky telecího, houbami a parmezánem.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat.
Harmony
Vína zpracovaná karbonickou macerací, jablečno-mléčnou fermentací s částečným nazráváním v dubových sudech. Mají mpozantní harmonií hroznového aroma a sekundárních buketních látek s transformovanými tóny lesních plodů, jádrového a peckového ovoce. Neschází ani originální dochuť sušeného ovoce, čokolády a pralinek. Decentní vůně citrusových plodů, světlého bobulového ovoce a dozrávajících jádrovin působivě souzní s příjemně asimilovanými kyselinami a elegantní vanilkovou kořenitostí.