Poznejte Ryzlink rýnský z ročníku 2013 jež dosáhl výjimečné vyzrálosti výběr z cibéb (cibéby=bobule hroznů, ze kterých se v průběhu dozrávání na keři odpařila voda). Po přivonění Vás pohladí ušlechtilá vůně po medu a rozinkách, v ústech ohromí bohatostí a krásou chuťového projevu. Oceníte dokonalou čistotu a zejména pak svůdnou sladkost vyváženou vzletnou kyselinou.
Ocenění:
Obec: Stošíkovice na Louce
Trať: U tří dubů
Alkohol: 9,5 % obj.
Zbytkový cukr: 141,3 g/l
Kyseliny: 9,4 g/l
Bezcukernatý extrakt: 39,1 g/l
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 9 - 14 let.