Víno vyrobené metodou sur-lie. Tato prastará metoda spočívající v dlouhém míchání vína na jemných kvasničných kalech mu propůjčuje široký smyslový základ. Hned na první pocit Vás osloví slupka sušeného pomeranče. Víno, v jehož dlouhotrvající dochuti se meruňkový kefír doplňuje s jogurtem a džusovými kyselinami, je vhodné i karchivaci. Vaše zvědavost Vám to však nedovolí...
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 2 - 4 let od lahvování.
Kolekce Radost
Intenzivní chutě a vůně, co potěší vaše smysly. S vínem totiž můžete cestovat. Stačí, když zavřete oči a vnímáte. Potom si představíte ledacos, třeba mandle v medu z vánočního trhu, citrusové plody z exotických zemí nebo chuť obyčejného chleba z uherskohradišťské pekárny U Jahodů. Pokud hledáte vína se silným charakterem, nechte se unášet řadou Radost.