Víno z výborně vyzrálých hroznů se prezentuje nádhernou zlatavou barvou a krásnou odrůdovou vůní, která připomíná rozkvetlou lípu, květ heřmánku, vanilku, rozkrojenou hrušku nebo broskvový a ananasový kompot. Chuť je velmi plná s dostatkem alkoholu, mírným zbytkovým cukrem, zakončená svěží kyselinkou.
Doporučujeme podávat ke grilovanému kuřeti, teplé zelenině a ke krůtě.
Obec: Čejč
Trať: V malých
Alkohol: 13,0 % obj.
Zbytkový cukr: 16,9 g/l
Kyseliny: 8,0 g/l
Cukernatost hroznů při sběru: 23,0 °NM
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování.