Tento Ryzlink rýnský uchvacuje svou bohatou škálou vůní od včelích plástů, medu, koření až po sušené lipové květy. V chuti se koncentrují ovocně – citrusové tóny s medovou dochutí.
Doporučujeme podávat k smaženým úpravám sladkovodních ryb a k telecímu masu.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Víno Dalibor
V kolekci „Víno Dalibor" naleznete ta nejlepší bílá i červená vína ze sklepů vinařství U Kapličky. Vyznačují se zejména svojí mohutností, a díky svému potenciálu, který získávají na sprašových, vápencovo-pískovcových půdách se řadí pravidelně na mezinárodních výstavách k těm vínům, která získávají prestižní ocenění. Vína jsou to plná, velmi vhodná i pro delší archivaci.