Na písničku od Hegerové a Hapky mladé holky už moc neslyší. Ale za Levandulákem se roztouženě otočí jako za Ryanem Goslingem. A co teprve, až odhodíte korek a ven se vyvalí ta omamná vůně levandulových polí. To se jim rovnou podlomí kolena. O chuti ani nemluvě, měli jsme co dělat, abychom to při výrobě všechno nevypili. Je to sakra návykové!
Na tomhle fialovém pokladu dřely naše zlatý český ručičky přímo v Provence. Rybízáčí banda se tam osobně vypravila urvat ty nejlepší kousky, aby výsledek stál za to a vy jste mohli ochutnat to nejlepší!
Na ty nejlepší věci se vyplatí si počkat, a tak Levanduláka před otevřením řádně vychlaďte. Levandulák skvěle chutná i s pár kostkami ledu a alkoholickým míchaným drinkům propůjčí báječnou vůni i chuť.
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.