V tomto víně není potřeba hledat žádné složitosti. Podle Tomáše je v chuti přesnou kopií typicky moravské, babiččiny zahrady. Té, kterou si všichni pamatujeme z letních prázdnin. Ve směsi zahradního ovoce plného slunce dominuje šťavnatost zelených jablíček. V dlouhém závěru, který Vám bude připadat nasládlejší, se nechte překvapit tóny citrusových plodů, především pomerančové kůry přecházející až do kandovaného ovoce.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 2 - 4 let od lahvování.
Kolekce Radost
Intenzivní chutě a vůně, co potěší vaše smysly. S vínem totiž můžete cestovat. Stačí, když zavřete oči a vnímáte. Potom si představíte ledacos, třeba mandle v medu z vánočního trhu, citrusové plody z exotických zemí nebo chuť obyčejného chleba z uherskohradišťské pekárny U Jahodů. Pokud hledáte vína se silným charakterem, nechte se unášet řadou Radost.