Fantastický výběr z bobulí netradičně lahvovaný v "sedmičce". Zbytkový cukr je těsně za hranou sladkých vín a díky kyselince a neochuzené dávce alkoholu je to velmi dobře pitelné víno.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci po dobu 3-4 let.
Žernosecké vinařství v roce 1995 plynule navázalo na činnost Šlechtitelské stanice Velké Žernoseky a od té doby na svazích Českého středohoří v litoměřické vinařské podoblasti pěstují nádherná česká vína. Roční produkce se pohybuje kolem 150 000 lahví v čele s dnes už legendární "Müllerkou" a Pinotem noir. Vína z Žernosek jsou velmi oblíbená i v řadě prestižních restaurací všetně sítě Ambiente.