Víno je plné, s pevnou strukturou, ale zároveň svěží a šťavnaté s tóny máslových hrušek, praženého sladu a výrazným tónem precizní práce s vysokými sudy.
Hrozny pro výrobu tohoto vína byly vypěstovány v poměrně vysoké nadmořské výšce na jižních svazích nedaleko obce Kunovice, což vínu poskytlo úžasné spektrum buketních látek, ale zároveň dostatečnou vyzrálost. Ročník 2018 byl svým počtem slunečních dní a vysokými teplotami velmi vhodný pro vyzrávání burgundských odrůd a víno je svou analytikou vhodné i pro delší archivaci.
Doporučujeme podávat k pokrmům z ryb, k sýrům i všem úpravám drůbežího masa, ale i samostatně jako apertitiv.
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 5 - 8 let od lahvování. Hrozny pro výrobu tohoto vína byly sbírány 6. 9. 2018. Z této šarže vína bylo vyrobeno 3 333 lahví.