Harmonické víno jiskrné, zelenkavé barvy se zlatavými odlesky, v jehož vůni najdete minerální i ovocné tóny angreštu a bílého rybízu. V chuti je výrazná, ale hebká šťavnatá kyselinka v kombinaci s tóny žlutého melounu, chlebové kůrky, kouře a jemného koření. Déletrvající dochuť okouzlí kombinací rybízu, oříšků, máselných tónů či hrušky.
Doporučujeme podávat k hutným a kořeněným jídlům a rybím specialitám. Skvěle doplní také těžší úpravy drůbeže či hustší krémové polévky.
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 6 let.
Hrozny pro výrobu tohoto vína byly sbírány: 24. 9. 2015