Toto růžové víno bylo vyrobeno pomocí cryomacerace. Před lisováním se odstopkované bobule nejprve zchladí na teplotu 3,14 °C, a teprve následně lisují. Zaujme svůdnou vůní po růžích, lesních jahodách nebo malinách. Po ochutnání Vás odmění šťavnatostí a bohatostí chuťového projevu. Ušlechtilost odrůdy a noblesa tohoto vína se projevuje příjemně smetanovou, až krémovou dochutí.
Doporučujeme podávat ke kuřecímu masu nebo ovocným dezertům a salátům.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl skleněný uzávěr zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci po dobu 4-6 let.
Kulaté víno - Tato řada vznikla spoluprací Znovínu Znojmo a Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Spolu vytvořili řadu chuťově zakulacených pinotů, které inspirovalo iracionální Ludolfovo číslo ? ~ 3,14.