Ve vůni se toto víno projevuje plností a bohatostí vyzrálých bylin a kandovaných citrusů. Vyvážená harmonie pikantní kyselinky a zbytkového cukru působí svěžím ovocným dojmem.
Doporučujeme podávat k uzené rybě a masu, k pernaté zvěři nebo k paštikám.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Víno Dalibor
V kolekci „Víno Dalibor" naleznete ta nejlepší bílá i červená vína ze sklepů vinařství U Kapličky. Vyznačují se zejména svojí mohutností, a díky svému potenciálu, který získávají na sprašových, vápencovo-pískovcových půdách se řadí pravidelně na mezinárodních výstavách k těm vínům, která získávají prestižní ocenění. Vína jsou to plná, velmi vhodná i pro delší archivaci.