Leitz EINS-ZWEI-ZERO nabízí originální charakter, který je čistý a svěží s tóny limetky a citrusů; překvapivě rebarbora a malý náznak červených jablek na podkladové minerální bázi. Závěr je suchý a relativně dlouhý.
Němci vyrábějí nealkoholická vína více než 70 let a historie vedla k vynálezům ke zlepšení kvality. Leitz si zároveň získal pověst jednoho z nejlepších pěstitelů Rheingau a navíc jednoho z nejlepších producentů vína v Německu.
Doporučujeme podávat například s mořskými plody nebo limetkovo-avokádovými saláty.
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
Výroba nealkoholických vín
Základem dealkoholizovaných vín jsou klasická alkoholická vína či sekty, z nichž je následně ve vakuové komoře odstraněn alkohol. Za nesmírně důležité lze považovat to, že tento proces nemá za následek odstranění klasické chutě vína či sektu. Chuť, aroma i charakter vína jsou během tohoto procesu zachovány. Spolu s alkoholem jsou z vín odstraněny také 2/3 kalorií, což představuje další dobrou zprávu pro konzumenty a konzumentky. Tato vína a sekty jsou tudíž ideálním výrobkem pro ty, kdo chtějí znovu pocítit chuť vína bez negativních následků vlivem alkoholu a kalorií.