Ochutnejte nejlepší Ryzlink vinařství Schmitt. Nádherná aromatika zralých meruněk, broskví, jablek, angreštu či ananasu. Víno má jemné minerální tóny, které se hlásí o Vaší pozornost. Je osvěžující, ale má v sobě i dobře integrovanou kyselinku. Je to výborný společník na dlouhé večery.
Ryzlinky z této vinice mají velký potenciál zrání s jedinečnou strukturou a stabilitou. Ruční sklizeň hroznů v nejlepším stupni zralosti. Spontánní fermentaci za použití kvasinek z vinice. Následuje ležení na kvasničných kalech.
Doporučujeme podávat k pečené krůtě nebo jiným pečeným masům, stejně tak k dušeným masům.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno má dobré předpoklady k archivaci 10 a více let.