Portské, Fine Ruby, Graham´s Port, 0,75l

Portské s plným tělem a zároveň s atraktivní svěžestí šťavnatého ovoce. Plní se do láhví ještě jako relativně mladé víno, aby se zachoval jeho výrazný ovocný charakter. Graham's Ruby je portské pro každodenní pití. Hluboká rubínová barva se
Portské, Fine Ruby, Graham´s Port, 0,75l Země původu
Vlastnosti
ID produktu 11714
Země Portugalsko
Oblast Douro
Výrobce Graham´s Port
Kategorie Portské
Barva Ruby
Cukr Sladké - fortifikované
Zařazení Tiché víno
Uzávěr Korkový uzávěr
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Dostupnost:
Na dotaz
Podrobnosti

Odrůdové složení: Touriga Franca x Touriga Nacional x Tinta Roris x Tinta Barroca

Portské s plným tělem a zároveň s atraktivní svěžestí šťavnatého ovoce. Plní se do láhví ještě jako relativně mladé víno, aby se zachoval jeho výrazný ovocný charakter. Graham's Ruby je portské pro každodenní pití. Hluboká rubínová barva se snoubí s vůněmi zralého červeného ovoce, ostružin a borůvek. Na patře vyniknou i šťavnaté tóny tmavých až černých třešní s velmi intenzivním finále.

Doporučujeme samostatně nebo k sýrům.

Alkohol: 19,0 % obj.

Doporučená teplota podávání: 12 - 14 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl uzávěr zalit vínem.

Alkohol19,0 % obj
Graham´s Port

W & J Graham’s je rodinné vinařství v Portugalsku v údolí Douro. Pro Portugalsko jsou nejtypičtější portská vína. Vinařství bylo založeno v roce 1820 bratry Williamem a Johnem. Koncem 18. století přišli ze Skotska s cílem vybudovat obchod s portským vínem. Dodnes jedna čtvrť v druhém největším portugalském městě Oporto, které je centrem portského vína, nese název O’Graham. V roce 1970 převzala firmu W & J Graham’s rodina Symington, která měla v Oportu dlouhou tradici. Dnes již čtrnáctá generace se naplno věnuje výrobě a prodeji portského vína značky Graham’s. Jsou také výrobci jemných Vintage Ports. Dnes vlastní dohromady 940 ha vinic. Všechny hrozny sbírají ručně do malých bedýnek na 20-22 kg hroznů. Každý hrozen je pečlivě zkoumán a nezralé nebo poškozené hrozny jsou zlikvidovány. Rodina Symington vyvinula robotický stroj, který skutečně šlape hrozny, přesně stejným způsobem jako tým mužů. První Lagar byl vyzkoušen v roce 1998. Od roku 2000 používají ve vinařství tři robotické Lagares. Jejich vína jsou velmi vyhledávaná.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení