Část hroznů pro výrobu byla vypěstována ve vinohradě Cheuque v chladném údolí Leyda v Pobřežním pohoří a přináší švestkovou vůni, medovou chuť a jemné třísloviny. Pinot Noir z úbočí kopců vinohradů Canelo má světlejšíbarvu s višňovou florální vůní a sveží kyselinkou. Z hroznů vinohradu Araña je vyráběn Pinot Noir svyšňový a malinový s robustními taniny, které se zachovávají v průběhu výroby díky použití nerezových tanků.
Doporučujeme podávat k lehčím úpravám červeného masa, pečené kachně nebo huse, k telecím játrům. Výborný je ale i k posezení s přáteli a relaxaci.
Doporučená teplota podávání: 18 - 20 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 8 - 10 let.