Díky dlouhé maceraci má víno zlatooranžovou barvou. Jeho aroma je hebké a květinové s dotekem dřeva. Chuť je velmi plná, extraktivní s příjemnými kyselinami, které doplňuje sladká stopa po 12 měsících zrání vína v dubovém sudu. Víno je předurčeno k delšímu ležení na lahvi, avšak vychutnat si ho můžete i okamžitě.Víno je nefiltrované.
Doporučujeme podávat ke grilovaným stejkům a tučnějším rybám.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci po dobu 3-8 let.
Kolekce Rezerva
Do naší nejvyšší řady vín vybíráme jen ta nejkvalitnější vína z každého ročníku. Při jejich výrobě se necháváme inspirovat tradičními výrobními postupy, které stojí na přirozeném zpracování a souladu s přírodou. Zároveň však nasloucháme vnitřnímu hlasu, který udává náš osobitý směr. Vína Rezerva zrají po dobu 12 až 24 měsíců v dřevěných sudech, a to s veškerými kaly. Pro dosažení plné zralosti jim dále dopřá váme čas, během kterého leží vlahvích. Vína z této kolekce jsou nefiltrovaná a obsahují jen nezbytné množství síry.