Podlehněte Pálavě z Hájí, od nás ze Slovácka, na jejíž vůni i aroma se zřetelně podepisuje čerstvě oloupaný pomeranč se šťávou z červeného pomela okořeněnou typickou kořenitostí tramínu. Víno řadící se do kategorie polosladkých, avšak díky osvěžující šťavnatosti najde zalíbení i u vyznavačů polosuchých vín.
Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování.
Kolekce Radost
Intenzivní chutě a vůně, co potěší vaše smysly. S vínem totiž můžete cestovat. Stačí, když zavřete oči a vnímáte. Potom si představíte ledacos, třeba mandle v medu z vánočního trhu, citrusové plody z exotických zemí nebo chuť obyčejného chleba z uherskohradišťské pekárny U Jahodů. Pokud hledáte vína se silným charakterem, nechte se unášet řadou Radost.