Pálava je vlajkovou lodí vinařství Gotberg. Jedná se o svěží a zajímavý šlechtitelský zázrak z Moravy. Vyznačuje se slámově žlutou barvou se zelenými reflexy, vůní tropického ovoce a typickou, nezaměnitelnou kořenitou chutí s tóny skořice a badyánu.
Doporučujeme podávat ke kořeněným úpravám drůběžího masa nebo dezertům.
Ocenění:
Obec: Popice
Trať: Panenský kopec
Alkohol: 12,5 % obj.
Zbytkový cukr: 39,9 g/l
Kyseliny: 6,3 g/l
Bezcukernatý extrakt: 25,3
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 2-4 let.