Víno zlatavé barvy vyniká svou kořenitou vůní s kapkou medu a mateří kašičky. To vše se prolíná do bohaté chuti rozvinuté o zralé domácí ovoce ze zahrádky pod Pálavou. Panenská Pálava nemůže být obyčejná. Proto tato Pálava kvasila a zrála ve velkém dubovém sudu a je suchá.
Panenské víno je jen jednou, přichází třetí rok po zasazení keřů. Proto je pro nás toto víno malou slavností, kdy nedočkavě poznáváme, jak vína z tohoto vinohradu budou chutnat.
Toto víno doporučujeme ke grilovaným masům a asijské kořenité kuchyni.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 10 - 14 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci až po dobu 3 let.