Elegantní víno odrůdy Pálava má velmi příjemnou, žluto-zelenou barvu. Ve vůni vyniká kořenitost po tramínu a jemný muškátový oříšek po mülleru s tón liči a fialek. Tato Pálava je v chuti plná, výrazně extraktivní, harmonická, s příjemnou kyselinkou, která vyvažuje přírodní, vyšší obsah cukru. V dochuti jsou výrazné medově citrusové až grepové tóny, kompotované meruňky s meduňkovým nádechem.
Doporučujeme podávat s výrazně kořenitým jídlem, lehkými sorbety i citronovou zmrzlinou.
Doporučená teplota podávání: 7 - 9 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 6 let.
Hrozny pro výrobu tohoto vína byly sbírány: 18. 10. 2016