Hrozny tohoto vína byly posbírány 3. 1. 2017 a po několika měsících vzniklo mimořádně lahodné víno pikantně sladké, výrazné a dlouhotrvající chuti.
Ledová vína patří mezi skvosty vinařských výrobků. Ledové víno je dovoleno vyrábět pouze z hroznů, které byly sklizeny při teplotách pod bodem mrazu alespoň -7°C. při lisování moštu zůstane všechna voda, která je obsažena v bobulích, v lisu v podobě drobounkých krystalků ledu, zatímco ven vytéká hustý, velmi sladký, koncentrovaný hroznový mošt. Víno je zabalené v originální papírové krabičce.
Doporučujeme podávat jako digestiv, tekutý dezert, k lehkým zákuskům či výrazným sýrům.
Doporučená teplota podávání: 6 - 8 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.