Typické Neuburské z vinice U Hájku charakterizuje sytě žlutá barva s výraznou vůní exotického ovoce, grepu a vlašského ořechu. V chuti objevíte podobné tóny, ale i příchuť sušeného ananasu. Zbytkový cukr dokonale vyvažuje osvěžující kyselinka. Delší perzistenci doplňují jemné kouřové tóny, slanost a mineralita.
Doporučujeme podávat s krémovými zeleninovými polévkami, přírodně upraveným hovězím, telecí pečínkou či jemnými paštikami, chřestem a sladkovodními rybami.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let. Hrozny pro výrobu tohoto vína byly sbírány: 11.9.2019