Červené víno, které má výrazné aroma po koření, kůži, tabáku a přezrálém tmavém ovoci. Víno je v chuti mohutné i sametové zároveň. Můžete cítit ovocné marmeládové tóny, které jsou doplněny mírnou příjemnou hořkostí v závěru.
Hrozny pro víno pochází z 30 let starých vinic vedených systémem Alberello (apulijský systém vedené révy na hlavu) s hustotou výsadby okolo 4500 keřů na hektar. Ruční sklizeň hroznů s průměrným výnosem 2kg z jednoho keře. Fermentace probíhá za kontrolované teploty v nerezových tancích.
Doporučujeme podávat ke grilovanému masu a těstovinám s omáčkou z rajčat.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.