LIKVIDACE SKLADU !!! - slevy až 50 %, více než 200 zlevněných položek
Okouzlující víno zlatavě zelenkavé barvy s grandiózní vůní i chutí, za nimiž stojí záměrná redukce hroznů ve vinici, která dala vyniknout jedinečnému charakteru této odrůdy. Pestrá paleta aromat nabídne květinové, citrusové, ananasové a medové tóny. V mohutné a komplexní chuti excelují medovost a vyšší zbytkový cukr, jemná stopa po vanilce a svěží kořenitý závěr, jež jsou spolu v dokonalé harmonii.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 2 - 4 roky. Hrozny sbírány 25.9.2021
V tomto vinařství jsou vína vyráběna z hroznů pěstovaných na vlastních vinicích ve Znojemské vinařské podoblasti vyjma speciální řady francouzských vín. Jde o silnou vinařskou tradici. Vinařství je novým moravským producentem tichých vín. Vína jsou vhodná pro všechny příznivce kvalitních a dobrých vín. Cenově jsou velmi dostupná. Kvality je dosaženo díky moderním metodám a technologiím výroby vín. Vinařství chce být vnímáno jako vinařská klasika. Společnost vznikla ve Znojmě v roce 2003 jako První znojemská vinařská a.s. V roce 2006 po dokončení nového areálu v Dobšicích u Znojma, změnila vlastní značku na Vinařství LAHOFER. Název je inspirován osobností dobšického rodáka, uměleckého řezbáře Jana Lahofera . V roce 2011 se stává třetím největším pěstitelem vinné révy v České republice a v roce 2012 největším pěstitelem révy na Znojemsku. Dnes obhospodařuje 410 hektarů na tratích Babičák, U Hájku, Volné pole či Lampelberg, kde umístilo Vinařství LAHOFER vinařský program „Mějte svoji hlavu“, kde si můžete adoptovat svou viničnou hlavu, o kterou se sami můžete po celý rok starat. Vinařství Lahofer si například odvezlo Zlatou medaili ze slovenské mezinárodní soutěže vín Muvina 2012 za Pálavu, výběr z hroznů 2011.