Nezvykle vysoký zbytkový přírodní cukr, mohutný extrakt a široká paleta chutí a vůní tohoto vína jej torpéduje mezi prodejní bestsellery ročníku 2016 vinařství Lahofer. Potěšte se jemně zlatavou barvou se zelenkavými odlesky, medově-kořenitou chutí s tóny zralých rynglí a bílého rybízu doplněnou o příjemně šťavnatou kyselinku a citrusovou až broskvovou dochuť.
Tato müllerka se díky vyššímu extraktu dokáže rozvinout do široké palety ovocných chutí a rozhodně nebude nudit ani při delším popíjení, k čemuž ji předurčuje i přívětivě nižší alkohol.
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 2 - 4 let.
Hrozny pro výrobu tohoto vína byly sbírány: 5. 10. 2016