Víno zelenkavé barvy se stříbrnými odlesky, s jemně kořenitou vůní po muškátovém oříšku a ovocnou stopou po broskvích a bílém rybízu. Aroma tohoto ovoce dokresluje i svěží a harmonickou chuť, kterou vystihují energická kyselinka a mírná kořenitost. Jedná se o poctivou znojemskou milerku vybízející k dalšímu napití.
Doporučujeme podávat k lehkým předkrmům, světlým a zeleninovým polévkám, přírodně upraveným masům, měkkým sýrům, lehkým úpravám těstovin, ryb i drůbeže nebo k obědovým zeleninovým salátům.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 2 - 4 let.