Víno má krásnou intenzivní červenou barvu s fialovými odstíny. Ve vůni vás překvapí ovocná vůně s tóny jahod, broskví a rybízu. Následuje pikantní vůně marcipánu, medu, levandule, tymiánu a bobkového listu. Víno je plné s dlouhým sametovým závěrem a dobře vyváženou tříslovinou.
Hrozny pro výrobu tohoto vína pochází z 15 let starých vinic s nízkým výnosem, nacházejících se na hliněno-vápencových podložích a břidlici v nadmořské výšce 50m, na pobřeží Středozemního moře nedaleko Narbonne.
Doporučujeme podávat ke kozímu sýru a k masu (steak s pepřovou omáčkou, uzené kančí, zvěřinové karbanátky).
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.