Tmavě rubínová barva. Aroma lesních plodů s chutí hořké čokolády a eukalyptu. Plná chuť s vyváženou kyselostí a tříslovinou. Dlouhá a komplexní dochuť. Víno bylo uchováno 7 měsíců v dubových sudech. Je ideální k archivaci. Odrůdové složení: Trincadeira, Aragonez a Syrah
Doporučujeme podávat v kombinaci s červeným grilovaným masem, rajčatovým těstovinám nebo pizze.
Doporučená teplota podávání: 16-18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Parras Vinhos je vinařství, které produkuje velkou škálu červených, bílých a růžových vín. Vinné hrozny pocházejí ze všech hlavních vinařských oblastí Portugalska, mezi které patří zejména Alentejo, Beiras, Minho nebo ostrov Madeira. Díky zkušenostem pěstitelů z každého regionu a vlastnímu umění, vytváří vinař António Ventura nejkvalitnější vína, která vyhovují moderním standardům a očekávání zákazníků. António vystudoval zemědělství na prestižní univerzitě v Austrálii a od té doby jezdí po celém světě sbírat zkušenosti. I proto si vína z tohoto vinařství drží velkou oblibu zákazníků.