Merlot / Syrah, Selection, IGP, 2015, VINO HORT, 0.75 l

-11 %
Nové
Merlot / Syrah, Selection, IGP, 2015, VINO HORT, 0.75 l Země původu
Vlastnosti
ID produktu 14844
Země Francie
Odruda Cuvée
Kategorie IGP
Kolekce Selection
Barva Červené
Cukr Suché
Zařazení Tiché
Ročník 2015
Šarže F2/15
Uzávěr Korkový uzávěr
280 Kč
249 Kč s DPH
Dostupnost:
Skladem 11 ks
Osobně v Modleticích:
zítra
Osobně v Praze:
zítra po 17:30
Přepravní společností:
pozítří
Podrobnosti

Představte si, že se před Vámi otevře louka plná temně zbarvených fialek. Přesně taková je barva tohoto vína. Za jeho vůní ale musíte jinam; velmi totiž připomíná přezrálé ostružiny a borůvky. Nyní můžete přiložit víno k ústům a ochutnat. Přivítají vás jemné, ale výrazné ovocné tóny chuti s nasládlými taniny a dlouhou dlouhou dochutí.

Doporučujeme podávat k jídlům z kachního a husího masa.

 

Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci nejméně do roku 2025.

Hort France

Červená vína od Horta vznikají spojením prvotřídních francouzských hroznů a vinařského umu z Moravy. Hrozny jsou sklizeny ve Francii, kde jsou následně lisovány, kvašeny a dále zpracovány. Závěrečná fáze školení vín ale probíhá již v moravském sklípku.

Zobrazit méněZobrazit více
Alkohol14,0 % obj
Kyseliny4,4 g/l
Zbytkový cukr0,4 g/l
Vinařství VINO HORT

Historie Vinařství VINO HORT sahá do roku 1999, kdy bylo založeno. Vinný sklep vinařství se nachází v Dobšicích u Znojma. Vinařství nedisponuje vlastními vinicemi a hrozny pro výrobu vína pocházejí od prověřených a stálých dodavatelů z prověřených a předem dohodnutých vinic. Výnosnost na jednom keři musí být menší než 2kg s možností další redukce na ledové nebo botrytické víno. Vinařství klade důraz na pečlivý výběr zdravých hroznů s fyziologickou vyzrálostí. Filozofií vinařství jsou dvě slova: "Odrůda a Poloha". Vinařství se při výrobě vína nebojí experimentů a nových technologických postupů, které jsou v souladu s přírodou. Stále více se zaměřují na metodu battonage a sur-lie. Největší úspěchy zaznamenává vinařství ve výrobě růžových vín.