Merlot rosé, Frizzante, 2019, Vinařství Gotberg, 0.75 l

Nové
Merlot rosé, Frizzante, 2019, Vinařství Gotberg, 0.75 l Země původu
Vlastnosti
ID produktu 15797
Oblast Morava
Podoblast Mikulovská
Odruda Merlot
Kategorie Perlivé víno
Barva Růžové
Cukr Polosuché
Zařazení Šumivé
Ročník 2019
Šarže G0419
Uzávěr Šroubový uzávěr
189 Kč s DPH
Dostupnost:
Skladem 34 ks
Osobně v Modleticích:
zítra
Osobně v Praze:
zítra po 17:30
Přepravní společností:
pozítří
Podrobnosti

Frizzante z odrůdy Merlot v růžovém provedení, které Vám přinese nevšední chuťový zážitek. Toto víno se vyznačuje intenzivní jahodovo-černorybízovou aromatickou, příjemnou harmonickou chutí a šťavnatou kyselinou.

 

Doporučená teplota podávání: 8 °C

Skladujte v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.

Zobrazit méněZobrazit více
Obec: Popice
Trať: Unédy
Alkohol12,5 % obj
Kyseliny6,6 g/l
Zbytkový cukr11,9 g/l
Vinařství Gotberg

Vinařství Gotberg vzniklo v roce 2003 na jižní Moravě, v obci Popice nedaleko Hustopečí. Moderní sídlo vinařství je nádherným příkladem vinařské architektury a pyšní se titulem "Nejlepší průmyslová stavba Jihomoravského kraje roku 2009". Vinařství je zaměřeno na přívlastková vína špičkové kvality vypěstované z odrůd, které jsou typické pro místní lokality. Mezi tyto odrůdy patří např.: Pálava, Tramín červený, Ryzlink rýnský, Muškát moravský, Rulandské šedé, Chardonnay, Sauvignon, Sylvánské zelené, Rulandské modré, Merlot a Frankovka. Vinná réva je vysázena na oblých terasách s břehy porostlými broskvomandloněmi, šípky, planými višněmi a keři lékořice. Půdní složení je hluboké, jílovito-sprašovité, bohaté na vápník a další minerální látky. S prvními víny přišlo vinařství Gotberg na trh v roce 2009. Nabízí ucelenou kolekci bílých, červených a růžových vín vysoké kvality. Vinařství vsadilo na kombinaci tří faktorů. Vinařská tradice, unikátnost a genius loci viničních tratí Panenský kopec, Svidrunk a Sonberk a moderním způsob zpracování vína, který odpovídá evropským standardům s využitím moderních technologií a postupů. Velký důraz je kladen na šetrné zpracování hroznů. V roce 2007 vstoupilo vinařství do programu ekologického zemědělství, tudíž nepoužívá chemické, ale pouze biologické prostředky.