Merlot rosé, Frizzante, 2019, Vinařství Gotberg, 0.75 l

-39 %
Akce
Merlot rosé, Frizzante, 2019, Vinařství Gotberg, 0.75 l Země původu
Vlastnosti
ID produktu 15797
Oblast Morava
Podoblast Mikulovská
Odruda Merlot
Kategorie Perlivé víno
Barva Růžové
Cukr Polosuché
Zařazení Šumivé
Ročník 2019
Šarže G0419
Uzávěr Šroubový uzávěr
245 Kč
150 Kč s DPH
Dostupnost:
Skladem 5 ks
Osobně v Modleticích:
dnes
Osobně v Praze:
dnes po 17:30
Přepravní společností:
zítra
Podrobnosti

Frizzante z odrůdy Merlot v růžovém provedení, které Vám přinese nevšední chuťový zážitek. Toto víno se vyznačuje intenzivní jahodovo-černorybízovou aromatickou, příjemnou harmonickou chutí a šťavnatou kyselinou.

 

Doporučená teplota podávání: 8 °C

Skladujte v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.

Zobrazit méněZobrazit více
Obec: Popice
Trať: Unédy
Alkohol12,5 % obj
Kyseliny6,6 g/l
Zbytkový cukr11,9 g/l
Vinařství Gotberg

Vinařství Gotberg vzniklo v roce 2003 na jižní Moravě, v obci Popice nedaleko Hustopečí. Moderní sídlo vinařství je nádherným příkladem vinařské architektury a pyšní se titulem "Nejlepší průmyslová stavba Jihomoravského kraje roku 2009". Vinařství je zaměřeno na přívlastková vína špičkové kvality vypěstované z odrůd, které jsou typické pro místní lokality. Mezi tyto odrůdy patří např.: Pálava, Tramín červený, Ryzlink rýnský, Muškát moravský, Rulandské šedé, Chardonnay, Sauvignon, Sylvánské zelené, Rulandské modré, Merlot a Frankovka. Vinná réva je vysázena na oblých terasách s břehy porostlými broskvomandloněmi, šípky, planými višněmi a keři lékořice. Půdní složení je hluboké, jílovito-sprašovité, bohaté na vápník a další minerální látky. S prvními víny přišlo vinařství Gotberg na trh v roce 2009. Nabízí ucelenou kolekci bílých, červených a růžových vín vysoké kvality. Vinařství vsadilo na kombinaci tří faktorů. Vinařská tradice, unikátnost a genius loci viničních tratí Panenský kopec, Svidrunk a Sonberk a moderním způsob zpracování vína, který odpovídá evropským standardům s využitím moderních technologií a postupů. Velký důraz je kladen na šetrné zpracování hroznů. V roce 2007 vstoupilo vinařství do programu ekologického zemědělství, tudíž nepoužívá chemické, ale pouze biologické prostředky.